Gyönyörű mosoly, természetesen hófehér fogak. Porcelánhéjak, fogfehérítés, tömések, fogékszer, fogkő-eltávolítás.
Vakítóan fehér mosoly akár egy óra alatt, a fogzománcot nem károsító fehérítési eljárással. Hollywoodi mosoly, injekció, fájdalom és csiszolás nélkül porcelánhéjakkal.

Felnőtt esztétikai fogszabályozás

Clear Aligner – láthatatlan fogszabályozási rendszer

Fogfehérítés ZOOM-rendszerrel
Vakítóan fehér mosoly akár egy óra alatt!

A ZOOM a világ vezető fogfehérítő rendszere.

Rendelőnkben egy jól bevált amerikai fogfehérítő rendszerrel fogai egy óra alatt, mindössze egy kezelés alkalmával esztetikai-fogaszat-gyor-fogorvoshófehérek lesznek. Mindez természetesen a fogzománc és a fogíny károsítása
nélkül. A kezelés előtt szakképzett dentál-higiénikusaink szájhigiénés kezelést végeznek a tökéletes eredmény elérésének érdekében. A fogfehérítés nem jár fájdalommal, ezért nincs szükség injekcióra, és a kezelés utáni napokban sincs – a régebbi eljárásoknál kellemetlen – hidegérzékenység.

Az eredmény a hosszan tartó ragyogó fehérség!

 

Tömések

Rendelőnkben a fogszínű töméseket esztétikai fogászatra specializálódott fogszakorvosok készítik. A tömések formája, színe teljes mértékben megegyezik a természetes fogakéval. Keménységük még a régi fémtömésekét – amalgám – is felülmúlja, emellett stabilan kötődik a fog anyagához, így erősítve azt. Színük évek múlva sem változik, kemények, kopásállóak. Elkészülésük után nem kell órákat várni az étkezéssel. A fogszuvasodások ellátása mellet rendelőnkben régi amalgám tömések eltávolítását, cseréjét is végezzük.

porcelan-hej-fogorvos-gyor

Fogelszíneződés és fogkő-eltávolítás

Rendelőnkben a szájhigiénés kezeléseket fogorvosok és dentál-higiénikusok végzik a legmodernebb svájci berendezésekkel.  Az eljárás fájdalommentes, nem károsítja a fogakat. A fogkövek mellett a sötét, barna – dohányzás és kávé, tea áltat okozott – elszíneződések is eltávolíthatóak. A kezelések sok esetben hozzájárulnak a fogínysorvadás és fogínyvérzés kezeléséhez.

Porcelán héjak

Hollywoodi mosoly, injekció, fájdalom és csiszolás nélkül!

porcelan-hej-mosoly-gyor-fogaszatA “csiszolásmentes héj – non-prep veneer” technológia lényegében héjtechnológia. A fogakra speciális, leheletvékony bevonat kerül, elfedve ezzel a fogak eredeti alakját, színét. Így érhető el végleges fogfehérítés, réses kusza, kiálló fogak helyett pedig varázslatos, tökéletes mosoly!

A technológia előnye, hogy nem kell a fogakat lecsiszolnunk. A hagyományos héjak legalább 1mm vastagok voltak, és mindig szükség volt ép, egészséges foganyag eltávolítására alkalmazásukhoz.